Welkom op de website van Muziekvereniging Concordia

Muziekvereniging Concordia is een actieve vereniging in de Schaijkse gemeenschap waarbinnen de mogelijkheden om samen muziek te maken in vele vormen aanwezig zijn. Voor een continue aanwas van met name jonge leden heeft zij een eigen opleiding binnen haar gelederen.

Muziekvereniging Concordia heeft als doel het doen beoefenen van amateuristische (instrumentale) muziek en daaraan verwante vormen van amateuristische kunstbeoefening en het bevorderen van de muzikale vorming, waardoor zij een uitnodigende bijdrage levert aan de culturele ontwikkeling en de actieve en passieve vrijetijdsbesteding in het dorp Schaijk.

Voor alle belangstellenden (jong en oud) is op deze site de informatie over het musiceren bij Muziekvereniging Concordia helder en overzichtelijk weergegeven. Deze website kan dan ook tevens dienen als hulpmiddel voor: "hoe zat het ook alweer".

URL: https://www.facebook.com/Muziekvereniging-Concordia-Schaijk-833282746762198 Muziekvereniging Concordia Schaijk is nu ook op facebook te vinden. Ga naar onze facebook-pagina door op het facebook logo te klikken.

juli 2018

Zomerconcert Concordia bij Landerd in Beeld

Mooi zomerweer en zomerse muziekklanken, dat gaat goed samen. Dat bleek op 1 juli toen muziekvereniging Concordia een muziekconcert gaf, samen met dansgroep Anke & Marieke en dweilorkest Potdômme locatie Mackenhof - In d’n Hof - in Schaijk.

Van het concert maakte Landerd TV een uitgebreide opname en daar kunt u de komende week naar kijken.


Landerd in Beeld is te zien van zondag 8 juli t/m vrijdag 13 juli 2018 om 12.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur. Nadien zijn de uitzendingen nog te zien op www.landerd-tv.nl, onderdeel uitzending gemist. Landerd TV zendt uit op ZIGGO: kanaal 44 digitaal en kanaal 22+/frequentie 480.000 Mhz analoog en verder op TRINED kanaal 515 en Telfort/KPN kanaal 1330.
juni 2018

Nieuwsbrief Concordia

Flyer: Nieuwsbrief Concordia
mei 2018

Sectie opleiding organiseert kennismaking met het fanfare-orkest

Op donderdag 31 mei organiseert de sectie oleiding een voospeelmoment in combinatie met een kennismaking met het fanfare-orkest. Het programma start om 19:30 uur waar de leerlingen uit de opleiding hun kunsten laten horen. Maar ook uitleg over de samenstelling van het orkest en de verschillende instrumenten. Waar ook het fanfare orkest een nummer gezamelijk zal spelen.
december 2017

Nieuwjaarsborrel 2018

Nog eventjes en we zitten alweer in 2018! Het begin van een nieuw jaar en afsluiting van het oude jaar. Een mooi moment om daar bij stil te staan. Zoals u van ons gewend bent heeft muziekvereniging Concordia het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert. Maar nu, anno 2018, gaan we dat heel anders doen. Een Nieuwjaarsborrel! Natuurlijk met muziek, een kort en krachtig concert, maar het belangrijkste is dat u met uw vrienden, kennissen, vereniging of clubleden een gezellige middag kan beleven en zo op het nieuwe jaar te toosten.

U bent van harte welkom in een gezellig aangekleed dorpshuis de Phoenix met open foyer, Glühwein en oliebollen. Open vanaf 13:30 uur, aanvang om 14:00 uur.

Concordia Nieuwjaarsborrel
december 2017

Concordia Kerst Karaoke: zing mee met je favoriete kersthits!

Op zaterdag 16 december 2017 vind het Late Night Shopping weer plaats in het centrum van Schaijk. Vele winkels zijn geopend van 19.00 tot 22.00 uur met leuke acties. In het dorp is van alles te beleven. Genieten van heerlijke muziek, lekkere hapjes en drankjes. Tijdens deze avond worden ook de winnaars van de mooiste inspiratieboom van Schitterend Schaijk bekend gemaakt! Muziekvereniging Concordia is een van de belevenissen in het centrum: de Concordia Kerst Karaoke.

Meezingen en verzoekjes doen
Op het Pastoor van Spijkplein speelt de muziekvereniging hits als Feliz Navidad, Rudolph, the Red-Nosed Reindeer en Let it Snow. Het publiek is van harte uitgenodigd om verzoekjes te doen uit de lijst van kersthits. Maar het wordt nog mooier, er kan namelijk ook meegezongen worden. Dit festijn wordt gepresenteerd door Olaf en Elsa, de figuren uit de Disneyfilm Frozen. Kinderen kunnen ook op de foto met de tekenfilmfiguren en uiteraard zal het bekende nummer Let it go uit de film niet ontbreken.

Concordia Kerst Karaoke: zing mee met je favoriete kersthits!


Promofilm Muziekvereniging Concordia Schaijk