Impressie 2010
Op 28 en 29 mei vond in zaal Wingens de Concordia MusicNight plaats. De bezoekers wisten wellicht al wat ze konden verwachten want de zaal liep rond 19:00 uur meteen vol; de mensen wilden een goed plekje bemachtigen. Twee avonden was er een volle zaal met een enorm enthousiast publiek, dat heerlijk mee danste en zong met de zangers en zangeressen op het podium.
Vanwege het 100 jarig bestaan wilde Muziekvereniging Concordia groots uitpakken, en met hulp van alle sponsors is dat ook gelukt. Het programma was gevarieerder, het podium groter en de aankleding van Theater Wingens nog mooier dan bij vorige edities. De zangers en zangeressen - deels van eigen bodem en deels speciaal 'ingevlogen' jonge talenten -- brachten ontroerende musical-medleys, maar ook pop-songs en rustige ballads. Er was ontroering in de zaal, zo mooi als er werd gezongen, om even later kei hard mee te zingen met stevigere nummers als "When the lady smiles" en "Paradise by the dashboard light". Ook koor Schalmei met hun vijftig leden brachten mooie nummers en een enorm applaus viel hen elke keer ten deel.

Toen later in het programma een schlager-medley werd gebracht van ging bijna letterlijk het dak eraf. Het publiek wilde meer en dat kreeg het ook; twee MusicNight klassiekers, "Laat maar waaien" en "Brabant" maakten het feest compleet. Na afloop klonk er een enorm gejuich van achter het podium; de klus was geklaard, het was de leden van de jublierende muziekvereniging weer gelukt om een geweldige show neer te zetten. Daarna nam de live band Skylark het over van het fanfare- orkest en het bleef nog lang gezellig daar aan de Rijksweg.
Hieronder vindt je nog een aantal foto's en video's om na te genieten van een geweldige Music Night.
Videobeelden Concordia Music Night 2010
Rock Medley

Disco

Paradise by the dashboard light

Zonder jou

When the lady smiles / Turn the beat around

Foto's Concordia Music Night 2010
Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010 Foto Concordia Music Night 2010
Maak kennis met de Artiesten van Concordia Music Night 2010.