Rabo ClubSupport. Jouw stem is geld waard!

Jouw stem is geld waard! Muziekvereniging Concordia en de Stichting Vrienden Concordia doen dit jaar opnieuw mee met de Rabobank ClubSupport actie. Het bedrag wat de actie oplevert willen wij gebruiken voor instrumenten aanschaf en onderhoud, uniformen en kleding voor de jeugd. Stemmen Vanaf 27 september t/m 11 oktober kun je jouw 5 stemmen verdelen over de clubs en verenigingen en hun mooie bestedingsdoelen. Dus graag stemmen op Muziekvereniging Concordia en Atichting Vrienden Concordia. Je kunt ons vinden onder de M van Muziekvereniging en de S van Stg Vrienden Concordia. Je kunt per vereniging twee stemmen uitbrengen. Het zou fantastisch zijn als u, uw familieleden en vrienden die lid zijn van Rabobank Oss Bernheze, hun stemmen uitbrengen op Concordia.

Docus de Das Lampionoptocht

Hartje Groen Udensedreef, Schaijk

Ook dit jaar is de fanfare weer aanwezig bij de lampionoptocht. Voor de lampionoptocht is het Docus de Das Avonturenpad versierd met honderden kaarsjes. Om 18.30 uur start de lampionoptocht.

Nieuwjaarsborrel Concert 2020

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Op zondag 5 januari wordt het nieuwe jaar door de muziekvereniging Concordia afgetrapt in de Phoenix om 14.00 uur. Ook dit jaar brengen we traditiegetrouw een gevarieerd programma, waar alle geledingen van de vereniging aan deelnemen. Zoals de naam ‘Nieuwjaarsborrel Concert’ impliceert, wordt het een concert in een gemoedelijke, vrolijke sfeer met als thema Tipi’s NL. Een concert vol herkenbare Nederlandse melodieën en meezingers. Natuurlijk zullen de oliebollen niet ontbreken.

Nieuwjaarsconcert 2021 (Vervalt)

Landerd-TV (LTV)

In verband met de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-19 virus zal er geen muzikaal omlijste nieuwjaarsborrel in de Phoenix plaatsvinden. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen wij zeker voor zorgen dat u ons weer naar ons kunt komen luisteren. Ondertussen hebben wij met Landerd-TV afgesproken dat op 1ste Kerstdag en 2de Kerstdag in twee delen opnames van de Concordia Muziek Night 2010 zullen worden uitgezonden. Op beide dagen begint de uitzending om 12:00uur. *** Landerd-TV zendt uit op *** Ziggo: kanaal 44 digitaal Trined: kanaal 515 KPN – Telfort – XS4all: kanaal 1330 Tele-2: kanaal 828 Landerd TV live via het kanaal https://www.landerd-tv.nl/tv-live/

Rabobank ClubSupport 2021

Schaijk

Er kan weer gestemd worden bij de Rabobank clubsupport.  Als je op ons stemt help je Met de aanschaf van instrumenten voor leden in de opleiding die het opleidingsprogramma bij de vereniging volgen en als tweede de financiering van het opleidingsprogramma te ondersteunen. De financiering is nodig om de drempel voor het lidmaatschap te verlagen zodat iedereen deel kan nemen. https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht Muziekvereniging Concordia Schaijk & Vrienden Concordia Schaijk

Pepernotenactie

Schaijk

Pepernoten Actie Concordia Schaijk ! Van 6 t/m 13 november kunt u de muziekvereniging steunen met de actie “Pepernoten voor muzieknoten”. Onze leden gaan die week langs alle huizen. Eén zakje pepernoten kost €1,- dus zorg dat je wat klein geld in huis hebt.

D Examen Tygo Danen (openbaar concert)

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Op 20 november zal het D-examen van Tygo Danen plaatsvinden in de Phoenix, in de vorm van een openbaar concert. Zie flyer:

Nieuwjaarsconcert – Afgelast

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Nieuwjaarsconcert - Afgelast Helaas kan het nieuwjaarsconcert 2022 geen doorgang vinden.