Muziekliefhebbers in Schaijk en omgeving hebben de afgelopen maanden al weer enkele keren kunnen genieten van de mooie klanken van de plaatselijke Muziekvereniging Concordia. “De Coronaperiode betekende dat wij dit lange tijd niet konden doen”, zegt Concordia-voorzitter Leonard Steetsel. “Hierdoor kon ook het jaarlijks terugkerende felicitatiemoment voor onze jubilerende leden tijdens het nieuwjaarsconcert niet doorgaan. Op dit moment zijn er zoveel jubilarissen dat we voor hen een speciaal concert organiseren. Op zondag 26 maart is iedereen van harte welkom om samen met ons deze twaalf mensen in het zonnetje te zetten.”

De jubilarissen die tijdens het concert worden gehuldigd zijn Thijs van der Ven, Bas Geurts en Tom Kusters (25 jaar lid), Jasper van Casteren, Margreet Spanjers, Jan Willem Brands, Antoine Banken en Alex Martha (40 jaar lid), Henk de Looijer, Annie Meurs, Ton Banken en Frank Klosters (50 jaar lid).

Het fanfareorkest en de slagwerkgroep vullen deze middag muzikaal in en het is tevens mogelijk om de jubilarissen te feliciteren. Het concert in dorpshuis De Phoenix start om 14 uur, de deuren gaan open om 13.30 uur. De toegang is gratis.