Muziekvereniging Concordia presenteert een spetterende nieuwe show waar de vonken er vanaf vliegen. Na twee en een half jaar geen concerten kunnen geven pakt muziekvereniging Concordia een keer goed uit. De afgelopen periode die voor iedereen zwaar en vol emotie is geweest willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. We willen heel veel van deze emoties muzikaal ten gehore brengen.

Gebeurtenissen zoals Carnaval, overlijden, het sluiten van de scholen, mondkapjes, de horeca, Peter R. de Vries, de steunmaatregelen en veel meer zijn vertaald in bijpassende muziek.

Omdat iedereen vind dat het nu de tijd is om door te gaan heet deze gigantische performance: “The show must go on” We willen deze periode afsluiten en bezig zijn met wat we gewend waren.

Vanaf het moment dat we mochten repeteren stond al vast dat we na zoveel tijd wel weer eens een keer iedereen op een werkelijk geweldige show wilden trakteren. Bij deze is dan ook iedereen uitgenodigd voor een avond vol muziek die zijn weerga niet kent.

Wij hebben er zin in, u ook? Tot zaterdag 2 juli 2022  in de Phoenix te Schaijk. Zaal open 19:30 | Aanvang 20:00.

Beperkte aantal zitplaatsen beschikbaar, wilt u verzekerd zijn van een zitplaats laat weten met hoeveel personen u komt. Mail naar: secretaris@concordiaschaijk.nl

The show must go on