Pepernotenactie

Schaijk

Pepernoten Actie Concordia Schaijk ! Van 6 t/m 13 november kunt u de muziekvereniging steunen met de actie “Pepernoten voor muzieknoten”. Onze leden gaan die week langs alle huizen. Eén zakje pepernoten kost €1,- dus zorg dat je wat klein geld in huis hebt.

D Examen Tygo Danen (openbaar concert)

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Op 20 november zal het D-examen van Tygo Danen plaatsvinden in de Phoenix, in de vorm van een openbaar concert. Zie flyer:

Nieuwjaarsconcert – Afgelast

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Nieuwjaarsconcert - Afgelast Helaas kan het nieuwjaarsconcert 2022 geen doorgang vinden.

Uitwisselingsconcert op 26 maart

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Op zaterdag 26 maart is er een uitwisselingsconcert met muziekvereniging excelsior uit Genderen. Het concert start om 19:30 in de grote zaal van De Phoenix. Toegang is gratis.   Op zaterdag 26 maart 2022 vanaf 19:30 is er een uitwisselingsconcert in dorpshuis de Phoenix in Schaijk. Muziekvereniging Concordia uit Schaijk en muziekvereniging Excelsior uit Genderen geven voor alle belangstellenden een voorjaarsconcert. Excelsior heeft leden in verschillende leeftijdscategorieën die allemaal verbinding met elkaar zoeken. Dat maakt muziekvereniging Excelsior tot een “warme familie”. Het fanfare orkest is wat grootte betreft te vergelijken met het fanfare orkest van Concordia. De uitwisseling met Schaijk is dan ook een logische muzikale stap. Naast de twee orkesten laat ook de slagwerkgroep van Excelsior van zich horen. Het beloofd een leuke muzikale avond te worden waarbij diverse muziekstukken de revue passeren. Bij deze wordt u uitgenodigd bij dit unieke voorjaarsconcert. De toegang tot de zaal is gratis.

Uitwisselingsconcert Slagwerk

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Uitwisselingsconcert Slagwerk op zaterdagavond 30 april. Aanvang 20:00 uur in de grote zaal van de Phoenix.   Op zaterdag 30 april 2022 vanaf 19:30 uur is er een uitwisselingsconcert in dorpshuis de Phoenix in Schaijk. Jeugd- & Slagwerkwerkgroep Concordia uit Schaijk, Slagwerkgroep HKO Beat! uit Wijchen en Slagwerkgroep Juliana uit Haps geven voor alle belangstellenden een voorjaarsconcert. Slagwerkgroep Juliana uit Haps bestaat uit een groep enthousiaste slagwerkers waarbij gezelligheid en muzikaal plezier voorop staat. Opgericht in 1959 als drumband en sinds 2014 verdergegaan als Slagwerkgroep waarbij de muzikale omslag onder dirigent John Derks is ingezet. HKO Beat! is de slagwerkgroep van Het Kerkeveld Orkest uit Wijchen. Gestart in 2019 onder leiding van Hans van de Moosdijk om de nieuwe jeugdige slagwerkers, welke door het project “Ben je Betoererd” begonnen waren, een kans te bieden op een leerzame en leuke manier samen muziek te maken! Muziekvereniging Concordia Schaijk is de verbindende factor, wiens Jeugd- & Slagwerkgroep onder leiding van Hans van de Moosdijk en John Derks, veel gelijkenis hebben met bovenstaande groepen. Bij deze wordt u uitgenodigd voor dit unieke voorjaarsconcert. De toegang tot het concert is gratis.

The show must go on

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Muziekvereniging Concordia presenteert een spetterende nieuwe show waar de vonken er vanaf vliegen. Na twee en een half jaar geen concerten kunnen geven pakt muziekvereniging Concordia een keer goed uit. De afgelopen periode die voor iedereen zwaar en vol emotie is geweest willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. We willen heel veel van deze emoties muzikaal ten gehore brengen. Gebeurtenissen zoals Carnaval, overlijden, het sluiten van de scholen, mondkapjes, de horeca, Peter R. de Vries, de steunmaatregelen en veel meer zijn vertaald in bijpassende muziek. Omdat iedereen vind dat het nu de tijd is om door te gaan heet deze gigantische performance: “The show must go on” We willen deze periode afsluiten en bezig zijn met wat we gewend waren.   Vanaf het moment dat we mochten repeteren stond al vast dat we na zoveel tijd wel weer eens een keer iedereen op een werkelijk geweldige show wilden trakteren. Bij deze is dan ook iedereen uitgenodigd voor een avond vol muziek die zijn weerga niet kent. Wij hebben er zin in, u ook? Tot zaterdag 2 juli 2022 in de Phoenix te Schaijk. Zaal open 19:30 | Aanvang 20:00.   Beperkte aantal zitplaatsen beschikbaar, wilt u verzekerd zijn van [...]

Buitenconcert Fanfare

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Plein voor de Phoenix – 20.00 uur Het 30-plus orkest en het fanfare orkest vormen samen 1 orkest. Na de gezamenlijke repetities in de maand Juli is het nu tijd voor een gezamenlijk concert.  

Buitenconcert Slagwerk

De Phoenix Schaijk Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk

Plein voor de Phoenix – 18.00 uur De slagwerkgroep zal met dit buiten concert zich uitleven om daarna van een welverdiende vakantie te gaan genieten.